Miejsce realizacji: Warszawa
Data realizacji: 2018-11-12

Nietypowa przestrzeń do zagospodarowania, w ramach programu PROJEKT LOKALny (pierwsza edycja – listopad 2018) z Tomaszem Pągowskim.
Tym razem szybka metamorfoza poczekalni stomatologicznej na warszawskiej Pradze.

Cytujemy autora “… toż to kosmos w ciepłym wydaniu!”. Funkcję kosmicznych talerzy, przejęły dekory HUO. Utworzono z nich dekoracyjną instalację na suficie, którą dodatkowo doświetlono. Część dekorów pomalowano na czarno, część pozostawiono w naturalnym wykończeniu dębowym.

Panel Stilke wypełnia ściankę na klatce schodowej, to właśnie jego przeznaczenie – wysokie pomieszczenia. W realizacji zastosowano panel w dębowej wersji, z antracytowym podkładem.

fundusze europejskie
parp pfr group
europejskie fundusze strukturalne i inwestycyjne